Suvi Teräsniska Vain elämää -ohjelmasta: ”Kyllä lähtisin!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Televisiossa kahden tuotantokauden verran esitetty Vain elämää -formaattiohjelma on tehnyt suomalaiselle musiikille paljon. Ohjelman levyjä on myyty valtavia määriä ja sen kautta on syntynyt lukuisia uusia hittikappaleita. Ei siis ihme, että artistit haluavat mukaan.

Staran haastattelussa myös suosikkilaulaja Suvi Teräsniska kertoi olevansa Vain elämää -formaatin fani. Hänet olisi hienoa nähdä sarjan seuraavalla tuotantokaudella.

– En ole ihan varma miten tuo kuvio meni, kun edellistä kautta kasattiin. Pyyntö on mennyt levy-yhtiöön ja siellä he ovat miettineet valintojaan. Liian samankaltaisia artisteja ei voi sinne ottaa. Käsitykseni mukaan mun ja Laura Närhen välillä arvottiin, ja Laura meni sinne tällä kertaa. Kyllä lähtisin mielelläni sinne!

– Ohjelmasta välittyy positiivinen viba ja siellä saa tehdä musiikkia, olla oma itsensä. Kakkoskauden kohdalla oli hauska huomata, miten artistit luovat tunnelman. Kun ensimmäinen oli hyvin nyyhkynyyhky, niin eihän kakkoskausi ollutkaan aivan samalla tavalla pelkkää itkemistä. Se on vaan yksinkertaisesti hyvä formaatti – lyödään neljän seinän sisään oman genrensä edustajia ja pikkuisen hämmennetään.

– En näe itseäni missään Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa – se on niin kaukana minussa. En lähde tanssimaan luistimet jalassa tai ilman. Ei pysty!