Teinivaimon muodonmuutos jäi varjoon – silikonit varastivat huomion

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen kohujulkkis Courtney Stodden on pelleillyt peruukkien kanssa avioliittonsa aikana ja myös sen jälkeen. Taannoin blondina tunnettu silikonipommi vetäisi päähänsä tumman peruukin, mutta kiinnitti silti enemmän huomiota rintavarustukseensa kuin hiuksiin.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

19-vuotias julkkis näyttää nyt reagoineen eroonsa niin kuin useimmat naiset – värjäämällä hiuksensa. Daily Mail -sivuston mukaan elämä brunettena ei ole enää leikkiä, vaan Courtney on todella värjännyt pehkonsa ruskeaksi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Courtney Alexis Stodden sai pari vuotta sitten kovaa kritiikkiä naidessaan tuolloin 51-vuotiaan näyttelijä Doug Hutchisonin. He ilmoittivat äskettäin erostaan. Stoddenia on syytetty siipan hyödyntämisestä, mutta hän paljasti tarjonneensa näyttelijälle avioehtoa, josta Vihreä maili -tähti kieltäytyi, koska piti sitä epäromanttisena.