Nyt se on varmaa! Paul Walker nähdään Fast & Furious -elokuvassa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Paul Walker menehtyi taannoin vakavassa auto-onnettomuudessa, kun hänen ystävänsä ajama Porsche ajautui tieltä suurella nopeudella ja räjähti. Tähti oli ehtinyt kuvata noin puolet Fast & Furious 7 -elokuvasta, jonka tulevaisuus joutui onnettomuuden myötä vaakalaudalle.

Fast & Furious 7 -elokuvan tuotanto kuitenkin jatkuu, ja se tulee saapumaan valkokankaille 10. huhtikuuta 2015. Nyt Universal Pictures -tuotantoyhtiö on uutistoimisto Reutersin mukaan varmistanut, että Paul Walker tullaan näkemään elokuvassa. Aikaisemmin oli epävarmaa, tultaisiinko hänen roolinsa leikkaamaan pois.

– Vin Diesel ja Paul Walker tulevat johtamaan Fast & Furious 7 -elokuvan näyttelijäkaartia, elokuvayhtiön tiedotteessa paljastetaan.

Alunperin elokuvan oli tarkoitus saapua valkokankaille jo heinäkuussa 2014, mutta ensi-ilta lykkääntyi Paul Walkerin traagisen poismenon myötä. Mies oli mukana sarjan jokaisessa osassa, ja Huffington Post -lehden mukaan hänen roolinsa sen seitsemännessä elokuvassa oli tärkeä.