Snoop Dogg antoi Conan O’Brienille nimikoidun huumelaitteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen räppäri Snoop Dogg tunnetaan nykyisin myös nimellä Snoop Lion ja Snoopzilla. Artistilta ilmestyi tänään Dam-Funkin kanssa yhteistyönä tehty 7 Days of Funk -levy. Snoopzilla-nimellä uudella funk-pohjaista musiikkia sisältävällä levyllä esiintyvä Snoop vieraili taannoin myös Conan O’Brienin keskusteluohjelmassa.

Hiphop-tähti vei televisio-ohjelman isännälle tuliaisiksi räppärin nimeä kantavan vaporisaattorin. Kyseistä laitetta käytetään esimerkiksi hampun höyrystämisessä. Conan oli lahjasta ilmeisen innoissaan, ja hän vitsaili käyttävänsä laitetta erilaisten maustekasvien ja aromien nauttimisessa.

Snoopzillan ja Dam-Funkin 7 Days of Funk -yhteislevy ilmestyi 10. joulukuuta. Toistaiseksi on epäselvää, tuleeko räppäri käyttämään Snoopzilla-nimeä myös jatkossa. Mies on tehnyt viime aikoina runsaasti yhteistyötä lukuisten eri tyylilajeja edustavien artistien, kuten Miley Cyrusin, Eddie Murphyn ja Rita Oran kanssa.