Sofian pysäyttävä peppukuva julkaistiin verkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Latinokaunotar Sofia Vergara on noussut suuren yleisön tietoisuuteen erityisesti Modern Family -sarjasta. Hänet tunnetaan myös 32F-kokoisesta povestaan, josta 41-vuotias näyttelijätär jaksaa keskustella myös lehtihaastatteluissaan.

Nyt Sofia Vergara kuitenkin osoittaa, että hänellä on muitakin ulkonäöllisiä avuja kuin rinnat. Tuoreessa WhoSay-kuvassa näyttelijä poseeraa Meksikon lomalla poikaystävänsä Nick Loebin kanssa, esitellen kameralle stringeillä verhottua takapuoltaan.

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä, joka on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Neitokainen seurustelee parhaillaan bisnesmies Nick Loebin kanssa ja aikoo mennä tämän kanssa naimisiin. Aiemmin Sofia on seurustellut Enrique Iglesiaksen kanssa.