TorrentFreak paljasti vuoden 2013 ladatuimmat televisiosarjat

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin ja Viaplayn kaltaiset elokuvien ja televisiosarjojen suoratoistopalvelut ovat yleistyneet Suomessakin kuluneen vuoden aikana. Viihdettä ladataan silti edelleen runsaasti kotikoneille myös laittomin keinoin, esimerkiksi Torrent-palvelujen avulla.

Nyt torrent-sivusto TorrentFreak on listannut kuluneen vuoden eniten ladatut televisiosarjat. Ensimmäiselle sijalle päätyi HBO-yhtiön huippusuosittu Game of Thrones, jonka kolmannen tuotantokauden päätösjaksoa ladattiin yhteensä 5,9 miljoonaa kertaa. Toiseksi tuli niin ikään suurista katsojaluvuista nauttinut Breaking Bad, josta nähtiin Yhdysvalloissa syksyllä viimeinen jakso.

Muita runsain määrin laittomasti ladattuja sarjoja olivat zombie-draama The Walking Dead, nörttikomedia The Big Bang Theory ja sarjamurhaajan elämästä kertova Dexter. Myös muun muassa komediasarja How I Met Your Mother, sotadraama Homeland ja skandinaavisista urhoista kertova Vikings löysivät tiensä kyseenalaiselle Top 10 -listalle.