21-vuotias huippumalli rantalomalla – bikinit paljastivat tatuoinnit rintojen alla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Cara Delevingne on tekee parhaillaan nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Tähti on esiintyi taannoin lukuisten kollegoidensa kanssa catwalkilla New Yorkissa järjestetyssä Victoria’s Secret Fashion Show -muotinäytöksessä.

21-vuotias mallikaunotar viettää parhaillaan joulun ja uudenvuoden välipäiviä Barbadoksen maisemiin, jossa hänet kuvattiin veneretkellä. Punaisiin bikineihin sonnustautuneen huippumallin asuvalinta paljasti hänen molempien rintojensa alla oleva tatuoinnit.

Cara Delevingne syntyi Lontoossa vuonna 1992. Hänen Pandora-niminen äitinsä toimii muotiavustajana ja hänen isänsä Charles työskentelee kiinteistönvälittäjänä. Mallikaunotar eli vauraassa perheessä ja asui nuoruusvuotensa Belgraviassa sijaitsevassa kartanossa. Caran isosisko Poppy Delevingne on myös malli ja hänen Chloe-siskonsa tunnetaan seurapiirikaunottarena.