Jessicalle Bielille klassinen leivontamoka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-näyttelijätär Jessica Biel meni taannoin naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä, laulaja Justin Timberlaken kanssa. Pian häiden jälkeen Jessica vaihtoi virallisen sukunimensä Timberlakeksi, mutta taiteilijanimi on edelleen Biel.

Kuva: WhoSay
Kuva: WhoSay

Nyt Jessica Biel on julkaissut verkossa kuvan klassisesta leivontamokastaan – tai oikeastaan sen tuloksista. Hän oli nimittäin leipomassa korvapuusteja, kun hän tuli vahingossa käyttäneeksi suolaa sokerin sijaan. Mokalleen nauranut Jessica julkaisi kuvan tuloksista WhoSay-kuvablogissaan.

Muusikko ja näyttelijä Justin Timberlake kosi näyttelijätär Jessica Bieliä Montanassa viime vuonna. Pariskunta oli ennen kihlautumistaan seurustellut jo viisi vuotta. Näyttelijäkomistuksen kerrotaan yllättäneen rakkaansa tätä varten suunnitellulla sormuksella.