Justin Bieberin dokumenttielokuva floppasi rajusti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miljoonat teinitytöt ympäri maailman järkyttyivät taannoin, kun Justin Bieber kertoi jäävänsä eläkkeelle. Poptähti vihjasi asiasta taannoisessa radiohaastattelussa, ja vahvisti myöhemmin Twitter-tilillä vetäytyvänsä pois musiikkimaailmasta. Sittemmin tempausta on epäilty lapselliseksi julkisuustempuksi.

Nyt Justin Bieber on päätynyt uutisiin myös hänen uraansa valottavan dokumenttielokuvan vuoksi. Believe-elokuva on nimittäin flopannut rajusti Yhdysvaltain lippuluukuilla. Joulupäivänä ensi-iltansa saanut elokuva ei päässyt edes Yhdysvaltain top 10 -listalle, mikä oli raju pettymys tuotantoyhtiölle.

Alle miljoona dollaria ensi-iltapäivänä tuottanut Believe hävisi lippuluukulla muun muassa elokuville Hobitti, The Wolf of Wall Street ja American Hustle. Heikko menestys tuli yllätyksenä, sillä Justin Bieberistä kertova edellinen Never Say Never -dokumenttielokuva oli suuri menestys. Bieber ilmoitti lopettavansa toistaiseksi musiikkiuransa vain päivää ennen Believe-elokuvan ensi-iltaa.

Justin Bieber paljasti Power 106 -radioaseman haastattelussa, ettei tunne vetoa enää julkisuutta kohtaan. Hän kertoi tekevänsä työtään vain faniensa ja musiikin takia. Tähti myös kielsi muuttuneensa ylimieliseksi, ja sanoi olevansa toisista välittävä persoona.