Paris Hilton unohti aamulääkkeet? ”Olen yksi maailman parhaista DJ:stä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paris Hilton on viettänyt kuluvana vuonna aikaa Ibizalla, jossa seurapiirikaunotar on tehnyt DJ-keikkoja esimerkiksi Foam & Diamonds -vaahtobileissä. Hän on soittanut levyjä myös Las Vegasissa. DJ-ammattilaiset ovat lähinnä nauraneet realityjulkkiksen keikoille.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt Paris Hilton on saanut aikaan kovasti naurua DJ-piireissä, kun hän väitti TMZ-julkaisun haastattelussa Pariisissa lukeutuvansa maailman viiden parhaan DJ-tähden joukkoon. Todellisuus on kuitenkin aivan toinen, sillä Paris Hilton ei mahdu yhdellekään arvostetulle DJ-listalle.

Taannoin Amnesia-klubin edustaja kertoi TMZ-verkkosivustolle, että Paris Hiltonin DJ-illat ovat olleet menestys Ibizan tanssiyleisön keskuudessa. Paris Hilton työskentelee parhaillaan myös uuden levynsä parissa. Neitokainen on esiintynyt myös elokuvissa muutamissa cameo-rooleissa. Hiltonin voi bongata esimerkiksi Zoolander ja The Bling Ring. Parisin rooli The Hottie and the Nottie -elokuvan Cristabelina voitti aikoinaan Raspberry-pystin huonoimmasta naispääosasta.