Vuoden 2013 googletetuin realityjulkkis paljastettiin – ja paljasteli

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

MTV-kanavan Teen Mom -sarjasta julkisuuteen noussutta Farrah Abrahamia on tituleerattu viime aikoina julkkistyrkyksi. Hän näyttää nimittäin tekevän lähes mitä tahansa saadakseen palan huomiota. 22-vuotias Farrah onkin nyt saanut arvostetun listasijoituksen.

Farrah Abraham nousi nimittäin ykköseksi vuoden eniten Googlessa haettujen realitytähtien listalla. Farrah jätti taakseen esimerkiksi ero- ja huumekohussa rypeneen Lamar Odomin, punaniska-lapsimissi Honey Boo Boon ja jopa esikoislapsensa synnyttäneen seurapiiri- ja realitykaunotar Kim Kardashianin.

Äskettäin Abrahamin kerrottiin ottaneen tatuoinnin jalkaansa, koska pitää itseään loistoäitinä. Ihokoristeessa on sydänkuvion päälle ujutettu äiti-teksti. Viihdemedioissa on kiinnitetty huomiota myös neitokaisen muuttuvaan ulkonäköön. Silikonirintojen lisäksi myös kaunottaren huulet ovat vaikuttaneet saaneen lisämuhkeutta botox-pistosten avulla.