Kuvankaunis paparazzi bikineissä – joutui itse kuvattavaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paparazzit yhdistetään lähes poikkeuksetta limaisiin miehiin, jotka vaanivat julkkiksia kameroidensa kanssa puskissa ja pimennettyjen ikkunoiden takana. Poikkeus vahvistaa kuitenkin säännön, ja se poikkeus on todennäköisesti maailman seksikkäin paparazzi Logan Fazio.

Logan Fazio noteerattiin kollegojensa toimesta jo viime kuussa, ja nyt näyttävä kaunotar on joutunut Miami Beachin kuvauskeikallaan itse paparazzien kohteeksi. Lisäksi Logan teki haastattelun saksalaiseen Exclusiv-televisiosarjaan.

Logan Fazio on saanut leikkisästi lempinimen ”Maailman glamourein paparazzi”, sillä hän on näyttävämpi bikinikaunotar kuin monet hänen uhreistaan. Aika näyttää onko Faziosta itsestäänkin tulossa työtovereidensa jahtaama julkkiskaunotar.