19-vuotias Nina Nesbitt on uusi teinipoppari – bikineissä Karibialla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Nina Nesbitt on Suomessa toistaiseksi melko tuntematon nimi. Kotimaassaan laulajatar on kuitenkin tehnyt nousujohdanteista uraa, ja hänen versionsa Fleetwood Mac -yhtyeen kappaleesta Don’t Stop on soinut John Lewis -kauppaketjun mainoksissa.

Uutta levyään ensi vuodelle suunnitteleva 19-vuotias poptähti on nyt kuvattu lomallaan Barbadoksella. Nina Nesbitt nautti Karibianmeren auringosta ja merivedestä yllään mustavalkoiset bikinit.

Skotlannin Edinburgista kotoisin olevan Nina Nesbittin suurin hitti on hänen Stay Out -niminen kappaleensa, joka päätyi Iso-Britannian singlelistan sijalle 21 huhutikuussa 2013. Neitokaisen uusi Peroxide -albumi julkaistaan 17. helmikuuta.