Rihanna bikinipeppu pystyssä – mutaisena rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Barbadoksella joulun viettänyt Rihanna on edelleen kotimaansa maisemissa, ja hän nauttii olostaan täysin rinnoin. Supertähti viettää joulun ja uudenvuoden välipäivät samoissa maisemissa perheensä ja ystäviensä kanssa.

Joulun alla Rihanna kuvattiin niin sanotuissa mummobikineissä, eli erittäin korkeassa alaosassa. Eilen bileprinsessa suuntasi jälleen One Sandy Lane Beachin rannalle, mutta nyt bikinit olivat vaihtuneet nykyaikaisempiin. Rihanna makoili rantavedessä takamus pinnalla ja hieroi itseensä mutaa.

Poptähti Rihanna kuuluu maailman menestyneimpiin ja kuvatuimpiin naisartisteihin. R&b-tähtenä uransa aloittanut neito on julkaissut seitsemän studioalbumia, joista viimeisin on Unapologetic. Tummaihoinen laulaja on myös kuuluisa myrskyisästä suhteestaan musiikkimaailman pahan pojan Chris Brownin kanssa. Tällä hetkellä on-off-pari ei ole yhdessä.