Teinien järkyttävät valitukset joululahjoistaan: ”Vihaan vanhempiani!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosikymmeniä sitten lapsi oli tyytyväinen saadessaan yhden toivomansa lahjan, joka oli hinnaltaan yleensä hyvinkin edullinen. Elintason nousun myötä lasten ja nuorten vaatimukset ovat nousseet rajusti, ja parhaillaan asiaa ihmetellään sosiaalisessa mediassa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Jouluaaton jälkeen lukemattomat lapset ja teini-ikäiset Y-sukupolven edustajat ovat valittaneet sosiaaalisessa mediassa rajuin sanakääntein, kuinka heidän vanhempansa hankkivat täysin vääriä lahjoja. Typerryttävimpiä valituksia ovat sellaiset, joissa nuori on saanut joko väärän pelikonsolin tai uusimmasta iPhonesta väärän mallin tai vääränvärisen version.

Jotkut kiittämättömät ovat jopa kertoneet vihaavansa vanhempiaan satojen eurojen arvoisen joululahjan takia. Gizmodo on nyt kerännyt yhteen joukon tällaisia viestejä ja kommentteja niihin.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter