”Käy Harvard puolestani!” Yliopistosta pinnaava tarjoaa jättisummaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltain Cambridgessa sijaitseva Harvardin yliopisto lukeutuu maan arvostetuimpiin korkeakouluihin. Tästä huolimatta oppilaitoksesta kantautuu toisinaan varsin erikoisia uutisia. Taannoin kouluun tehtiin perätön pommiuhka oppilaan toimesta, joka halusi siirtää loppukokeita.

Nyt luokiteltuja ilmoituksia sisältävälle Craigslist-sivustolle on ilmaantunut varsin erikoinen tarjous. Varakas miehenkilö nimittäin tarjoaa vuodessa 40.000 dollaria, eli lähes 30.000 euroa, toiselle nuorelle miehelle, joka käy Harvardin yliopiston hänen puolestaan.

– Sinun täytyy vain olla mukana tunneilla, läpäistä kaikki kokeet ja suorittaa annetut tehtävät esittäen samalla minua. Tulen maksamaan opiskelusta aiheutuvat tulot, ja lisäksi saat 40.000 dollaria vuodessa, ilmoituksessa kerrotaan.

– Jos suoritat diplomin vuonna 2018, saat 10.000 dollarin arvoisen bonuksen (mutta et varmaan voi säilyttää kadehdittavaa todistusta), ilmoitus jatkuu.

Daily Dot -verkkosivusto jakoi ilmoituksen Harvardin henkilökunnalle. Ilmoituksen ilmoitetaan olevan uudenlainen muunnelma vanhasta tempusta, eikä laitoksen henkilökunta voi toistaiseksi tehdä asialle mitään.