Cheek niitti jälleen menestystä – nyt vuorossa DJ-ammattilaiset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset DJ-ammattilaiset ovat jakaneet tuomionsa perinteisessä vuosiäänestyksessään. Vuoden tarjonta oli monipuolista ja äänet hajosivat joka sarjassa. Usein aiemminkin palkittu Cheek alias Jare Tiihonen valittiin kuitenkin ylivoimaisesti Vuoden kotimaiseksi artistiksi.

Toiselle sijalle Vuoden kotimainen artisti -kategoriassa sijoittui Stig ja kolmanneksi Poju.

Vuoden tulokas oli sen sijaan Sini Sabotage ja Levikset repee valittiin samalla vuoden biisiksi. Sama kappale voitti jo aiemmin Kesän 2013 Diskohitti -äänestyksen. Vuoden tuottajaksi nimettiin Valtteri Pöyhönen, joka yhdisti big bandin ja suomirapin tekijät. Vuoden kotimaiseksi DJ-tähdeksi valittiin Matti Airaksinen, joka pyörittää Parasta ennen -radiosarjaa YleX-kanavalla.

Kansainvälisellä osastolla vuoden artistiksi nimettiin ruotsalainen Avicii ja Vuoden tulokkaaksi Macklemore & Ryan Lewis. Vuoden biisi oli sen sijaan norjalaisen Ylviksen hupihitti The Fox. DJ-vuosiäänestyksen järjesti Discopress Oy:n pyörittämä The Finnish Disco Chart Team, joka koostuu klubeilla soittavista ja Suomen Diskolistaa laativista tiskijukista.