Disco-hämähäkki villitsee netissä – hulvaton YMCA-tanssi videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hyppyhämähäkkejä on maailmassa yli 5.000 eri lajia, ja kyseessä on hämähäkkien lahkon suurin heimo. Nyt yksi lahkon edustajista näyttää mallia uudenvuodenjuhlaan sopivista tanssiliikkeistä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Video on noussut ajakohtaiseksi sen hyväntuulisuutensa vuoksi – joulun jälkeen masentaa ja arki odottaa jo nurkan takana. Värikäs hyppyhämähäkki vie alakuloisuuden pois ja saa mutrusuunkin hymyilemään. Village Peoplen legendaarisen kappaleen tahdissa tanssiva hämähäkki on värikäs ja sillä on neljä silmää täynnä pilkettä.

Hyppyhämähäkit eroavat muista hämähäkeistä myös siinä, että ne kiinnittävät huomiota ihmisen kaltaisiin kookkaisiin kohteisiin ja seuraavat aktiivisesti ympäröiviä tapahtumia. Nillä on erinomainen näköaisti ja ne näkevät myös UVB-säteilyn aallonpituuksia.