Justin Bieberin taustavoimat kiirehtivät hätiin: ”Ei ole lopettamassa!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituin nuori laulaja Justin Bieber yllätti faninsa viime viikolla ilmoitettuaan Twitter-tilillään jäävänsä eläkkeelle uraltaan. Lausuntoa epäiltiin heti tuoreeltaan mediassa lapselliseksi julkisuustempaukseksi, mutta varmuutta asiasta ei luonnollisestikaan ollut.

Justin Bieberin edustajat kiirehtineet korjaillemaan laulajan varomattomia lausuntoja. Heidän mukaansa teinitähden väite eläkkeelle vetäytymisestä oli vain käytännön pila. Justinin managerille, Scooter Braunille, työskentelevä Scott Mason kertoi Wall Street Journal -lehdelle, että Justin Bieber ei ole lopettamassa musiikkiuraansa 100 prosentin varmuudella.

– Justin Bieber on kovaa työtä tekevä 19-vuotias. Hän toivoisi, että media keskittyisi hänen eläkkeelle jäämisestä huhuilemisen sijaan tähden tuotteliaaseen varainkeruuseen Filippiinien katastrofirahastoa varten, niin ikään Scooter Braunin alaisuudessa työskentelevä Allison Kaye kuvaili tiedotteessa.

– Mitä Justinin twiittaukseen eläkkeelle jäämisestä tulee, hän piti sitä parhaana tapana vastata vääristeltyihin uutisiin hänestä mediassa, Allison Kaye jatkoi.

Justin Bieber paljasti taannoisessa haastattelussa, ettei tunne vetoa enää julkisuutta kohtaan. Hän kertoi tekevänsä työtään vain faniensa ja musiikin takia. Tähti myös kielsi muuttuneensa ylimieliseksi, ja sanoi olevansa toisista välittävä persoona.