Loistouutisia sarjakuvafriikeille: Neil Gaimanin The Sandmanista elokuva

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Onnistuneen ohjausdebyyttinsä Don Jon -elokuvan parissa tehnyt Joseph Gordon-Levitt on tullut suurelle yleisölle tunnetuksi lapsinäyttelijänä. Aikuistunut mies on kuitenkin ryhtynyt luomaan ponnekkaasti uraa elokuvaohjaajana, ja nyt hänen työpöydälleen on noussut todellinen klassikko.

Joseph Gordon-Levitt on kertonut aloittaneensa yhteistyön Warner Brosin, David Goyerin ja Neil Gaimanin kanssa. Tarkoituksena on luoda eeppisessä maineessa olevalle The Sandmanille oma elokuvansa. Joseph Gordon-Levitt ilmoitti asiasta Twitterissä. Neil Gaiman kommentoi uutista, että odottaa tuotantoa innolla, mutta ei anna tehdä suuria muutoksia alkuperäiselle sarjalle, Mashable-sivusto uutisoi.

The Sandman oli DC Comicsin vuosien 1988 – 1996 välillä ilmestynyt sarjakuva, jonka päähenkilönä seikkailee unimaailman ja tarinoiden täyttämässä universumissa seikkaileva Morfeus. Kauhupitoinen fantasiasarja viittaa moniin mytologisiin ajanjaksoihin ja käsittelee paljon abstrakteja asioita henkilöhahmojen muodossa, kuten kuolemaa ja intohimoa.