Riitaa hääjuhlan värimaailmasta – sulhanen sai puukosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni hääruljanssin läpi käynyt saattaa miettiä, että miksi ei nauttinut varsinaisista juhlajärjestelyistä täysin rinnoin, vaan työskenteli hampaat irvessä ja stressin alla. Myös häiden järjestämiseen pätee sananlasku, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Silti hääpäivä menee yleensä ohi silmänräpäyksessä ja jäljelle jää vain suuri määrä laskuja ja hyviä muistoja. Siksi myös häiden järjestäminen on aikaa, josta olisi hyvä aiheutua onnea ja hymyä – ilon kautta. Etelä-Carolinassa asuva 34-vuotias Krysta James -niminen morsian ei ole samoilla linjoilla.

Hänelle tuli nimittäin tulevan aviomiehensä kanssa riitaa häiden värimaailmasta, ja tappelu äityi niin hurjiin sfääreihin, että lopulta Krysta puukotti miestä. Kahakka tapahtui joulupäivän iltana, ja paikalle saapuneet poliisit eivät olleet uskoa riidan syytä.

Sulhanen toimitettiin sairaalaan, eikä hänellä ole hengenvaaraa. Krysta sen sijaan sai viettää seuraavan yön kaltereiden takana, mutta vapautui tapaninpäivän aamuna 10.000 takuusummaa vastaan, WIS-TV raportoi.