Ariana Grande hurmaa lehden kannessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Ariana Grande tuli tunnetuksi Nickelodeon-kanavan Victorious-sarjasta, kunnes julkaisi tänä vuonna debyyttialbuminsa Yours Truly. Poppari paljasti äskettäin järkyttyneensä, kun kuuli stylistinsä ostavan hänen esiintymisasunsa seksikaupasta.

arianagrande31122013

Nyt Ariana Grande nähdään hieman tuttua säädyllisempänä, mutta silti seksikkäänä tuoreessa kansikuvassa. Laulajatar hurmaa Cosmopolitan-lehden uuden numeron kannessa mustassa topissa ja hameessa.

20-vuotiaan laulaja Ariana Granden The Way -single on osoittautunut menestyksekkääksi. Neitokaisen eksoottinen ulkonäkö on peruja siitä, että hänellä on italialaisia sukujuuria. Granden ääntä on verrattu Mariah Careyn ja Whitney Houstonin suloääniin. Hän seurustelee nykyään The Wanted -poikabändin Nathan Sykesin kanssa.