Beyonce ja Jay-Z kävivät seksikaupassa – tuhansilla dollareilla hankintoja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen laulajatar Beyonce yllätti taannoin faninsa julkaisemalla uuden albuminsa internetissä ilman minkäänlaista ennakkomainontaa. Beyoncella ja Jay Z:llä ei liene puutetta käteisestä, ja pariskunnan onkin toisinaan uutisoitu käyttäneen hurjia summia esimerkiksi pikaruokaan ja alkoholiin.

Nyt tähdet ovat törsänneet rahaa puolestaan New Yorkissa sijaitsevassa seksikaupassa. Muusikkopari päätti hankkia piristystä joululomalleen vierailemalla 26. joulukuuta Manhattanilla sijaitsevassa Babeland-seksikaupassa. RadarOnline.com-sivuston mukaan Beyonce ja Jay Z käyttivät kaupassa jopa 6.000 dollaria, eli noin 4.300 euroa. Sivuston mukaan tähdet eivät ostaneet mitään erityisen mautonta tai äärimmäistä, mutta osa tuotteista oli esimerkiksi kullalla koristeltuja.

Beyonce ja Jay Z ilmoittivat taannoin aikovansa viettää 22 vuorokautta vegaaneina, eli syömättä loppuvuonna lainkaan eläinperäistä ruokaa. Tempauksen myötä Beyonce on jälleen innostunut esittelemään vartaloaan internetissä. Hän jakoi blogissaan seksikkäitä kuvia, joissa hän poseeraa bikinien alaosassa ja punaisessa pelipaidassa, paljastaen keskivartalonsa kameralle.