Courtney Stoddenin duckface hakee vertaistaan – muodot varastavat huomion

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Courtney Alexis Stoddenia on kutsuttu teinivaimoksi koko julkisuusuransa ajan. Syynä tähän on se tosiasia, että hän nai pari vuotta sitten isänsä ikäisen näyttelijä Doug Hutchisonin. 53-vuotiaan miehen ja teini-ikäisen vaimon liitto ei kestänyt.

Viime ajat Courtney on nauttinut bilettämisestä ja sinkkuelämästä. Hän myöskin edelleen esittelee avujaan Twitter-palveluun lisäämillään kuvilla. Viimeisimmässä 19-vuotias tähti laittoi huulet törrölleen. Muhkea rintavako taisi kuitenkin viimeksi voittaa taistelun huomiosta.

– Ilta on nuori ja niin olen minäkin! Kirjoitti tähti blogiinsa.

Yhdysvaltalainen kohujulkkis Courtney Stodden on muokannut huimasti ulkonäköään kuluneen vuoden aikana. Rinnat saivat lisämuhkeutta silikoneista, huulia turvotettiin botoxilla ja vaaleat hiuksetkin ovat jo historiaa. Tällä hetkellä tähden pehko on tummanruskea.