24 ja Jack Bauer tekevät paluun! Suosikkisarjan uusi tuotantokausi tekeillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin taannoin huippusuosion saanut televisiosarja 24 on ollut jo vuosia tauolla, ja sarjasta oli pitkään tekeillä myös elokuvaversio. Nyt miljoonat fanit ovat saaneet aiheen riemuun, sillä Fox on vahvistanut aikaisemmat tiedot, joiden mukaan hittisarja tekee paluun vielä tänä vuonna.

Televisiosarjaan perustuvan elokuvan teko ei sujunut aivan suunnitelmien mukaan, joten tähän saakka myös tietoja uudesta tuotantokaudesta ei ole pidetty täysin vedenpitävinä. Toukokuussa 2013 sarjan tuottaja David Fury vahvisti Twitterissä työstävänsä Tyrant-nimistä pilottia uudelle 24-kaudelle.

24: Live Another Day -tuotantokausi saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa ensi kesänä. Kausi tulee sisältämään 12 jakson verran henkeäsalpaavaa toimintaa, ja tuttuun tapaan Kiefer Sutherlandin esittämä Jack Bauer on taas pelastamassa maailmaa. Kauden muut tähdet paljastetaan myöhemmin. Ajallisesti uusi kausi sijoittuu muutaman vuoden edellisen tuotantokauden jälkeiseen aikaan.

Vuonna 2001 nähtiin 24-televisiosarjan ensimmäinen tuotantokausi, ja toistaiseksi viimeinen jakso esitettiin Yhdysvalloissa 24. toukokuuta 2010. Hittisarja on ollut peräti 73 kertaa ehdolla Emmy-palkinnon saajaksi. Sarjan kahdeksannesta kaudesta yksin Kiefer Sutherland sai seitsemän ehdokkuutta, joista yksi Emmy-palkinto päätyi hänelle.