Amy Childs julkaisi herutuskuvansa – uudet silikonit peilin edessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen glamourmalli Amy Childs suurensi tänä vuonna D-kupin silikonejaan DD-kokoon. Tähti on sittemmin esitellyt muotojaan innokkaille faneille niin lehtien sivuilla kuin sosiaalisessa mediassakin.

Nyt 23-vuotias seksipommi on ilahduttanut seuraajiaan julkaisemalla Instagram-tilillä varsin perinteisen herutuskuvan. Peilin kautta otetussa omakuvassa Amy Childs poseeraa kylpyhuoneessaan, yllään mustat bikinit.

Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti Glamourelämää Essexissä -sarjan näyttelijänä. Neito siirtyi aiemmiin TV-töistä yrittäjäksi ja omistaa oman kauneussalongin. Taannoin uimapukumalliston lanseerannut Childs kertoi, ettei aio koskaan esiintyä yläosattomissa. Amy toimii myös Ultimo-merkin alusvaatemallina.