Charlize Theron lomaili Havaijilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Etelä-Afrikassa varttunut näyttelijätär Charlize Theron palkittiin naispääosan Oscarilla vuonna 2004. Sen jälkeen Charlize varmisti paikkansa Hollywoodissa. Näyttelijätär lukeutuu nykyään kovapalkkaisimpiin naistähtiin.

Nyt Charlize Theron on kuvattu esittelemässä bikinivartaloaan Havaijilla sijaitsevalla hiekkarannalla. 38-vuotiaan tähden kerrotaan matkustaneen saarelle näyttelijäkollega Sean Pennin kanssa. Kaksikon huhutaan viettävän aikaa yhdessä Pennin omistamalla rantatontilla.

Charlize Theron aloitti 16-vuotiaana mallintyöt Italiassa ja tanssi muun muuassa balettia. Hän joutui kuitenkin lopettamaan tanssiharrastuksensa polvivamman takia. 19-vuotiaana kaunotar muutti Los Angelesiin ja alkoi näyttelemään. Tähden tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa Monster – Aileen Wuornos, Hancock, Tie, Prometheus ja The Italian Job. Theron erosi taannoin poikaystävästään Stuart Townsendistä yhdeksän vuoden yhteiselon jälkeen.