Cheek lahjoitti yli 100 000 euroa lastensairaalalle: ”Itsekin keskoskaapista ponnistaneena”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset yritykset, yhteisöt ja yksityiset henkilöt keräsivät kipeästi tarvittavalle uudelle lastensairaalalle viime vuonna jättisumman rahaa. Tähän mennessä eniten on lahjoittanut Supercell-yhtiön henkilökunta, joka keräsi pottiin 3,4 miljoonaa euroa.

Tänään YleX uutisoi ensimmäisenä, että myös kotimainen hiphop-suosikkitähti Cheek on kunnostautunut lahjoittamalla lastensairaalalle jättisumman rahaa, yli 100.000 euroa. Räppäri teki lahjoituksen oman levy-yhtiönsä Liiga Musicin nimissä.

– Itsekin keskoskaapista ponnistaneena ja viime vuosina useasti lastenklinikalla vierailleena näen tarpeen tuelle. Liiga Music haluaa kantaa kortensa kekoon nyt kun siihen on mahdollisuus, Cheek kertoi lastensairaalan verkkosivuilla.

Cheekin tarkkaa lahjoitussummaa ei ole tiedossa, mutta lastensairaalan kunnialahjoittajien listalle pääsee 100.000 euron summalla. 30 miljoonan kokonaistavoitteesta on nyt kasassa hieman yli 18 miljoonaa.