Kimin skimbatyyli käänsi katseet – tässäkö Levin ja Rukan kevään trendit?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitykaunotar Kim Kardashian ja rap-artisti Kanye West vaihtoivat syksyllä kihlasormuksia ja nyt koko maailma pidättää hengitystä, järjestetäänkö julkkismaailman kuninkaallisten häät jo tänä vuonna. Parhaillaan Kim viettää siskostensa kanssa laskettelulomaa Utahin lumisilla rinteillä.

Eilen Kim kuvattiin laskettelemassa, ja samalla paparazzit ikuistivat hänen skimbatyylinsä. Kim luottaa ilmeisesti alkaneella kaudella melko tummanpuhuvaan pukeutumiseen, sillä lasketteluvaatteiden lisäksi myös hänen laskettelulasinsa olivat tyylikkään mustat. Hiukset olivat tyylikkäästi poninhännällä.

Kanye on jo aiemmin väläytellyt järjestävänsä häistä maailman suurimman vihkitapahtuman. Alustavien tietojen mukaan pariskunnan hääjuhlia vietetään Los Angelesin lisäksi New Yorkissa ja Miamissa. Laulaja palkkaa häihin tulennielijöitä, akrobaatteja ja hyvän ystävänsä Jay Z:n esiintymään. Kim ja Kanye matkaavat alttarille elefanttien kyydissä ja he ovat pukeutuneet käsintehtyihin Maison Martin Margielan valmistamiin korunaamioihin. Hääpäivää ei ole vielä paljastettu julkisuuteen.