Kim Kardashianin kihlasormus on valtava timanttikimpale

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitykaunotar Kim Kardashian ja rap-artisti Kanye West vaihtoivat syksyllä kihlasormuksia ja nyt koko maailma pidättää hengitystä, järjestetäänkö julkkismaailman kuninkaallisten häät jo tänä vuonna.

Kanye on jo aiemmin väläytellyt järjestävänsä häistä maailman suurimman vihkitapahtuman. Suuri on myös Kim Kardashianin saama kihlasormus, ja tästä todisteena on naisen vastikään Instagramiin lataama kuva, jossa hänen puolivuotias North-tytär pitelee kihlasormusta kädessään. Lorraine Schwartzin suunnittelemaa kihlasormus on upea, 15 karaatin timanttikoru.

Alustavien tietojen mukaan pariskunnan hääjuhlia vietetään Los Angelesin lisäksi New Yorkissa ja Miamissa. Laulaja palkkaa häihin tulennielijöitä, akrobaatteja ja hyvän ystävänsä Jay Z:n esiintymään. Kim ja Kanye matkaavat alttarille elefanttien kyydissä ja he ovat pukeutuneet käsintehtyihin Maison Martin Margielan valmistamiin korunaamioihin. Hääpäivää ei ole vielä paljastettu julkisuuteen.