Merilintu seurasi pikkutyttöä eläintarhassa – ystävyys syntyi?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lapset ja eläimet tulevat monesti hyvin toimeen keskenään, ja joskus tällaisista kohtaamisista saadaan taltioitua videoita, joita vanhemmat julkaisevat YouTube-palvelussa. Erään isolunnin ja tytön ystävyys hellytti Kalifornian Monterey Bayn akvaariossa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Merilintu oli leikkimielisellä päällä ja se innostui jahtaamaan nuorta neitoa lasin läpi. YouTube-käyttäjä Bobbi Woodin mukaan tilanne sattui, kun nainen vieraili akvaariossa yhdeksänvuotiaan Dakota-tyttärensä kanssa. Leikkihetken aikaan paikkaa oltiin jo sulkemassa siltä päivältä.

Kun paikalla ei ollut suurta yleisöä, lapselle tuli mahdollisuus leikkiä linnun kanssa. Wood toivoi videon tuovan akvaarion ihmisten tietoisuuteen. Se on ollut menestys, ja Dakota kutsuttiin Daily Mirror -lehden mukaan takaisin paikan päälle vierailemaan lunnien luona.