Mihin ihmeeseen Rihanna pukeutui? Yritti esittää poroa tai Lady Gagaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Rihanna juhlii parhaillaan ansaittua lomaansa kotimaassaan Barbadoksella. Supertähti viettää joulun ja uudenvuoden välipäivät samoissa maisemissa perheensä ja ystäviensä kanssa. Nyt supertähti on matkannut paljon kylmempiin maisemiin New Yorkiin.

Rihanna juhli vuoden vaihtumista New Yorkin 40/40-klubilla yhdessä malliystävänsä Cara Delevingnen kanssa. Caran asu oli melko normaali, mutta Rihannan asuvalinta aiheutti jonkin verran ihmetystä. Laulaja näytti nimittäin valtavassa harmaassa turkissaan siltä, että olisi yrittänyt pukeutua poroksi. Lisäksi hänellä oli kasvojensa suojana valkoinen verkko.

Poptähti Rihanna kuuluu maailman menestyneimpiin ja kuvatuimpiin naisartisteihin. R&b-tähtenä uransa aloittanut neito on julkaissut seitsemän studioalbumia, joista viimeisin on Unapologetic. Tummaihoinen laulaja on myös kuuluisa myrskyisästä suhteestaan musiikkimaailman pahan pojan Chris Brownin kanssa. Tällä hetkellä on-off -pari ei ole yhdessä.