Ashley Robertsin rintavako yllätti rohkeudellaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin muutama vuosi sitten esiintynyt tanssiryhmä The Pussycat Dolls on nykyisin jo aivan eri kokoonpano kuin heidän vieraillessaan Helsingissä. Yksi Pussycat Dollsin entisistä jäsenistä on Ashley Roberts, joka tunnetaan myös mallina ja näyttelijänä.

Ashley Roberts oli taannoin mukana I’m a Celebrity, Get Me Out of Here -realitysarjassa sekä Crysis 3 -pelin mainoskasvona. Eilen Ashley kuvattiin Dancing on Ice -televisiosarjan lanseerausbileissä Lontoossa.

Pussycat Dollsin ohella 32-vuotias Ashley Roberts on toiminut näyttelijänä esimerkiksi lukuisilla musiikkivideoilla, tanssielokuvassa Make It Happen ja 90210-televisiosarjassa. Ashley on viime aikoina työstänyt myös soololevyä laulajana, mutta ainakin vielä toistaiseksi läpimurto sooloartistina on tekemättä.