Puumanainen Demi Moore iski jälleen! Uusi rakas 27-vuotias rokkari

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijätär Demi Moore on eräs Hollywoodin parhaiten säilyneimmistä viisikymppisistä. Parikymppiseltä näyttävä neitokainen erosi itseään huomattavasti nuoremmasta Ashton Kutcherista pettämisen takia. Viime vuoden lopussa sekava erosotku tuli vihdoin päätökseen.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt Demin kerrotaan löytäneen itselleen uutta seuraa 27-vuotiaasta Dead Sara -yhtyeen rokkarista, Sean Fridaysta. Pari ikuistettiin lomailemassa yhdessä Meksikossa. Moore nautiskeli romanssin pyörteistä samalla, kun vietti aikaansa perheensä kanssa.

51-vuotias näyttelijätär on Radar Online -sivuston mukaan tavannut uuden kultansa 25-vuotiaan tyttärensä Rumerin ansiosta. Parivaljakko kävi toukokuussa katsomassa Dead Saran keikan Los Angelesissa, joten tuoreen lemmenparin epäillään tunteneen toisensa ainakin viimeisen puolen vuoden ajan.

Demi Guynes Kutcher tunnetaan taiteilijanimellä Demi Moore. Hän vaihtoi sukunimensä Kutcheriksi mentyään naimisiin Ashton Kutcherin kanssa. Aiemmin nainen oli liitossa Freddy Mooren ja Bruce Willisin kanssa. Hän on esiintynyt elokuvissa Ghost – näkymätön rakkaus, Striptease, Sotilas Jane, Charlien enkelit: Kurvit suoriksi, Bobby ja Mr. Brooks.