Joanna Krupan vuosi vaihtui niukassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa AVA-kanavalla esitettävästä The Real Housewives of Miami -sarjasta tuttu mallikaunotar Joanna Krupa meni viime kesänä naimisiin bisnesmies Romain Zagon kanssa. Pariskunta on nähty usein nauttimassa toisistaan julkisesti.

Seksikkäimpien siskosten toinen osapuoli Joanna suuntasi uudenvuodenaattona juhlimaan vuoden vaihtumista ilman miestään. Ystäviensä kanssa railakkaasti Miamin yössä bilettänyt kaunotar nautiskeli Cristal-shampanjaa ja tarjosi paikalla olleille miehille silmänruokaa niukalla asullaan.

Joanna Krupa toivoo saavansa joskus kaksoset. Mieluiten tähti haluaisi sekä pojan että tytön. The Real Housewives of Beverly Hills -sarjassa neitokaisen on nähty riitelevän viime aikoina entisen parhaan ystävänsä Lisa Hochsteinin ja Brandi Glanvillen kanssa. Hänen oma suhteensa on sekin ollut myrskyisä, mutta tällä hetkellä suhde vaikuttaa olevan jo paremmassa kunnossa.