Uudenvuoden bileet menivät överiksi? Naisen varvas purtiin irti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joskus juhlat eivät mene kuten Strömsössä, kun ihmiset alkavat esimerkiksi riidellä kesken bileiden. Näin kävi tänä uutenavuotena, kun amerikkalaiset naiset aloittivat kissatappelun kesken ilonpidon. Tuloksena oli yksi irti puraistu varvas.

Poliisin mukaan juhlien emäntä suuttui naisvieraalle, kun tämä kertoi jutelleensa flirttailevasti hänen poikaystävänsä kanssa. Mustasukkainen neito syytti toista iltansa pilaamisesta, töni naista ja repi häntä hiuksista. Hyökkäyksen uhri yritti paeta, mutta tappelu jatkui Bostonin kadulla.

Lopulta emäntä päätyi puremaan toisen neidon vasemman jalan varpaan irti. Uhrin ystävä kuljetti hänet sairaalahoitoon. Virkavallan edustajat tutkivat tapausta hyökkäyksenä ja pahoinpitelynä, uutisoi Daily Mirror -lehti.