Näin tosimies tekee jättikokoiselle hämähäkille – ei pelkureille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hämähäkkikammoiset ihmiset eivät voisi kuvitellakaan astuvansa trooppisiin sademetsiin tai lämpöisiin maihin retkeilemään. Jos niin kuitenkin pääsisi tapahtumaan, saattaisi olla, että hämähäkin nähdessään retkeilijä juoksisi kurkunpää punaisena huutaen viidakosta pois.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kaikki eivät ole yhtä vellihousuja kahdeksanjalkaisten otusten edessä. YouTubessa on nyt julkaistu video, jolla nähdään kuinka kylmähermoinen mies poistaa olkapäällään oleskelevan suurikokoisen hämähäkin. Video on kuvattu Australiassa.

Sen sijaan, että mies huutaa, sätkii, ravistelee vaatteitaan tai läpsii hämähäkkiä pois, kävelee hän rauhallisesti läheisen puun viereen. Sitten mies panee päänsä puuta vasten ja antaa karvaisen hämähäkin kiivetä olkapäältä hänen kasvojaan pitkin takaisin luontoon. Araknofobiasta kärsivälle nousee vilunväreitä pelkästään tämän videon katselemisesta.