Eva Longoria seksikkäänä hengenpelastajana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Erityisesti Täydelliset naiset -sarjasta tunnetuksi tullut latinokaunotar Eva Longoria erosi viime vuonna poikaystävästään Mark Sanchezista ja äskettäin myös Ernesto Arguellosta.

Näyttelijätär on ollut naimisissa kahdesti, Tyler Christopherin ja Tony Parkerin kanssa. Nyt 39-vuotias kaunotar on jakanut uuden vuoden kunniaksi itsestään seksikkään kuvan WhoSay-palvelussa. Otoksessa Eva Longoria poseeraa niukoissa bikineissä ja lapsille tarkoitetuissa pelastusliiveissä.

– Tarvitseeko kukaan hengenpelastajaa?, Eva kirjoitti.

Eva Longoria kohtasi hiljattain nolon takaiskun urallaan. Täydelliset naiset -sarjasta supersuosioon ponnahtanut Longoria menetti nimittäin pestinsä uuden deittiohjelman tuottajana. Näyttelijätär tapasi ohjelman kautta exänsä Ernesto Arguellon.