Uskomaton addiktio: Nainen syö maalia! ”Voimakas kemikaalien maku…”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ruokaan liittyvät addiktiot saattavat joskus olla jopa hengenvaarallisia. TLC-kanavan My Strange Addiction -ohjelmassa on aiemmin kerrottu muun muassa bensaa litkivistä ihmisistä, tai niistä henkilöistä, jotka syövät hiekkaa, kumia ja sängyn patjoja.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt julkisuuteen on päätynyt 43-vuotias perheenäiti Alabamasta. Heather Beal kertoo olevansa nimittäin riippuvainen maalin syömisestä. Hän maistoi ensimmäistä kertaa ainetta kolme vuotta sitten ja on sen jälkeen nautiskellut sitä säännöllisesti. Hän pitää eniten maalista, joka tulee tusseista. Päivittäin kahden lapsen äiti litkii yhden tussin sisällön.

– Kun maali valuu kurkkuusi, se tuntuu ihanalta ja lämpimältä, melkein kuin paksumpi versio lämpimästä maidosta. Mutta siinä on kemikaalimainen maku, joka sopii minulle täydellisesti, Beal kertoi haastattelussa.

Outo tapa alkoi, kun Heatherin äiti kuoli. Kukaan ei ole aiemmin nähnyt naisen juovan maalia. Harrastus on luonnollisesti vaarallinen, ja Beal on käynyt myös lääkärin puheilla kuuntelemassa terveysasiantuntijan mielipiteen addiktioonsa. Vielä hän ei ole kuitenkaan kyennyt lopettamaan. Maalinsyöjän tarina alkaa videolla ajassa 3:00.