Paul Walkerin turma-auton nopeus oli yli 160 km/h

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmaa kohtasi taannoin suuri suru, kun tieto näyttelijä Paul Walkerin traagisesta kuolemasta saavutti fanit ja kollegat. Monissa suosituissa elokuvissa näytellyt miestähti menehtyi, kun häntä kyydinnyt Porsche ajautui suurella nopeudella puuhun ja räjähti palamaan.

Nyt ruumiinavauksen pöytäkirjat ovat vuotaneet julkisuuteen, ja ne vahvistavat tiedot hurjasta ylinopeudesta. Asiakirjojen mukaan Roger Rodasin kuljettaman turma-auto Porsche Carrera GT:n nopeus oli törmäyshetkellä yli 160 kilometriä tunnissa. Auto törmäsi puihin ja räjähti palamaan. Walkerin pelastamiseksi ei ollut enää mitään tehtävissä. Hänellä ei ollut alkoholia tai huumeita veressään. Walker ei kuitenkaan kuollut heti törmäyksessä, vaan vasta auton palaessa. Ruumiinavauksessa hän oli lähes kauttaaltaan palanut.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Paul Walker kuvattiin alle puoli tuntia ennen kohtalokasta onnettomuutta yhdessä samaisen Porsche Carrera GY -auton kanssa. Kuva ikuistettiin Reach Out Worldwide -tilaisuudessa, josta Walker oli kotimatkalla onnettomuuden tapahtuessa Los Angelesin Santa Claritassa. Huipputehokasta urheiluautoa kuljetti entinen kilpa-autoilija Roger Rodas, joka menetti kokemuksestaan huolimatta ajoneuvon hallinnan.