Jos naistenlehdet puhuisivat totta: ”Keskinkertaista seksiä – teet sen väärin”

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Lähes jokaisen naisen elämään kuuluvat omalla tavallaan naistenlehdet, joita tulee selattua parturin tuolissa ja lääkärin vastaanottoa odotellessa. Lehtien sisällöstä ja niiden vaikutuksista ihmisten kauneustajuun on ollut keskustelua pitkään.

Monien mielestä lehdet muokkaavat suuren yleisön mielipiteitä esimerkiksi siitä, miltä kaunis naisvartalo näyttää. Nyt kirjoittaja ja kuvittaja Brendan McGinley on tehnyt oman parodiaversionsa perinteisestä naistenlehden kannesta. Kuva levisi verkossa, kun TechnicallyRon-niminen Twitter-käyttäjä julkaisi sen palvelussa.

Kuva: Tumblr, Twitter
Kuva: Tumblr, Twitter

Kuvitteellisen lehden nimi on Overanalyzing. Cosmopolitan-lehden ulkoasua mukailevassa kannessa puhutaan keskinkertaisesta seksistä ja siitä, että ihmiset harrastavat seksiä väärin. Laihdutusvinkkeihin kuuluu oman jalan irti leikkaaminen. Kannessa nähdään Christina Hendricks, ja hänen muotojaan kehotetaan tarkastelemaan kunnolla, koska miltei jokaisen naisen poikaystävä masturboi kyseisen näyttelijättären kuva mielessään.