Ke$ha julkaisi härskin videon – riisui esiintymislavalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Ke$ha, eli Kesha Sebert, on päätynyt usein otsikoihin ulkomusiikillisten tempaustensa takia. Taannoin internetistä löytyi arkistojen aarre YouTube-videon mudossa. Siinä 13-vuotias Kesha esitti Radioheadin Karma Police -kappaleen pianon ja kitaran sestyksellä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nykyään uskaliaammasta imagosta tunnettu Kesha nähdään nyt tuoreella Dirty Love -kappaleen musiikkivideolla. Kuten odottaa saattaa, tähden itsensä ohjaama video on varsin rohkea. Laulajatar nähdään muun muassa riisumassa esiintymislavalla kahden drag-asuisen miehen kanssa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Ke$ha sai vuonna 2005 levytyssopimuksen, mutta hänen läpimurtonsa tapahtui vasta vuosia myöhemmin. Poptähden Animal-debyyttialbumi nousi nopeasti hittilistojen kärkeen. Hänen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ykköshitit Tik Tok ja We R Who We R sekä Blow.