Morrissey: ”En näe eroa lihansyönnillä ja pedofilialla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittirokkari Morrissey tunnetaan suorasanaisena tähtenä, joka herättää usein kohua mielipiteillään. Taannoin vakavassa auto-onnettomuudessa ollut The Smiths -yhtyeen entinen laulaja on kommentoinut monia maailman ajankohtaisia tapahtumia hyvinkin räväkästi.

Nyt Morrissey on antanut haastattelun True To You -fanisivustolle, joka tiedusteli artistilta miksi tämä jätti lihansyönnin.

– Jos pääset YouTubeen, tulee sinun käydä katsomassa video nimeltä The Video the Meat Industry Doesn’t Want You to See (katso video yltä). Sinun täytyy olla graniittia, jos se ei vaikuta moraaliisi. Minä en näe eroa eläinten lihan syömisellä ja pedofilialla, Morrissey latasi.

– Molemmat ovat raiskausta, väkivaltaa ja murhaa. Jos minut esitellään jollekin lihansyöjälle, kävelen pois. Ajattele, jos yökerhossa joku tulisi kertoaan, että nauttii verilöylyistä, kaulojen katkaisemisesta ja elämän tuhoamisesta. Tuskin haluaisit vaihtaa puhelinnumeroita.

– Haluaisin kysyä julkkiskokeilta miksi eivät usko, että eläimillä on oikeus elämään. Jos Jamie Orrible on sitä mieltä, että liha on hyvää, miksi hän ei pane yhtä omista lapsistaan mikroaaltouuniin?

The Smiths -yhtyeen hajoamisen jälkeen Morrissey on työstänyt musiikkia soolourallaan. 53-vuotias laulaja kuitenkin paljasti taannoin, että hän suunnittelee eläkkeelle jäämistä kahden vuoden sisällä. Hän aikoo myös julkaista lähitulevaisuudessa 660-sivuisen omaelämäkerran. Hän nousee aika ajoin kyseenalaisiin otsikoihin kärkkäiden kommenttiensa ansiosta.