Sinun koulumatkasiko vaarallinen? Katso ensin nämä kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa koulu- ja työmatkat sujuvat hyvin turvallisissa merkeissä joko omilla kulkupeleillä tai julkisilla liikennevälineillä. Monissa maissa tilanne on kuitenkin täysin toinen, ja lapset joutuvat altistamaan päivittäin henkensä vaaroille vain päästäkseen kouluun oppimaan.

Nyt Visual News -verkkosivusto on koonnut yhteen pysäyttävän kuvasarjan siitä millaisissa olosuhteissa ja miten lapset hoitavat koulumatkansa. Katso kuvat tästä. Niiden jälkeen oma koulu- tai työmatka voi tuntua sittenkin ihan siedettävältä.

Esimerkiksi Indonesian Sumatralla lapset ovat kulkeneet kahden vuoden ajan kouluun romahtanutta siltaa pitkin, ja jokainen koulumatka voi viedä hengen. Kiinassa lapset joutuvat kiipeilemään jyrkänteellä ja Kolumbiassa ylittämään kanjonin 400 metrin korkeudessa.