Mitä ihmettä? Gangnam Style ja Linkin Park yhdistettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Korealaisen PSY-räppärin kappale Gangnam Style ja sen musiikkivideolla nähtävä tanssi lukeutuivat vuoden 2012 suurimpiin maailmanlaajuisiin ilmiöihin. Miehen suosio ei ollut aivan yhtä hurjaa vuonna 2013, mutta ei PSY ole täysin vielä kadonnut ihmisten mielistä.

Nyt Youtube-käyttäjät Triple-Q ja RosalinaSama ovat yhdistäneet PSY:n Gangnam Style -hitin ja numetal-bändi Linkin Parkin vuonna 2000 ilmestyneen Hybrid Theory -levyn. Tuloksena on Psybrid Theory, jossa Linkin Parkin lauluraidat on korvattu PSY:n vastaavilla.

Internet on täynnä niin kutsuttuja mashup-kappaleita, mutta harvalle lienee tullut mieleen yhdistää angstinen pomppuhevi ja hyväntuulinen korealainen pop-musiikki. Koko Psybrid Theory -levy on kuunneltavissa Youtubessa.