Harvinainen näky: Courtney Stodden ilman meikkikerrosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Courtney Alexis Stodden on saanut teinivaimon leiman, joka seurannee häntä koko julkisuusuran ajan. Syynä tähän on se, että hän nai pari vuotta sitten isänsä ikäisen näyttelijä Doug Hutchisonin. 53-vuotiaan miehen ja teini-ikäisen vaimon liitto ei kestänyt kauaa.

19-vuotias tähti on julkaissut tiuhaan tahtiin selfie-kuvia sosiaalisessa mediassa. Nyt Courtney Stodden on jakanut harvinaisen meikittömän kuvan, jossa tosin muut seikat varastavat katsojan huomion. Heti muutaman tunnin päästä neitokainen julkaisi uuden kuvan, jossa hänen kasvoillaan nähdään jälleen vahva kerros meikkiä.

Yhdysvaltalainen kohujulkkis Courtney Stodden on muokannut huimasti ulkonäköään kuluneen vuoden aikana. Rinnat saivat lisämuhkeutta silikoneista, huulia turvotettiin botoxilla ja vaaleat hiuksetkin ovat jo historiaa. Tällä hetkellä tähden pehko on tummanruskea.