Mies laihdutti 60 kiloa – näin perhe reagoi näkemäänsä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen mies päätti toden teolla yllättää perheensä joulun pyhien aikaan. Mies oli nimittäin laihtunut lähes 60 kiloa sen jälkeen, kun hän oli viimeksi nähnyt sukulaisiaan, ja päätti kuvata miten he reagoivat.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mies oli laihduttanut urakalla kuluneen vuoden aikana. Muuttuneen ruokavalion ja ahkeran kuntoilun avulla hän onnistui kutistumaan 136-kiloisesta aina 77-kiloiseksi saakka. Nettikäyttäjät kehottivat miestä kuvaamaan perheensä reaktion, kun nämä tapaavat huomattavasti kiloja tiputtaneen poikansa ensimmäistä kertaa vuoteen.

Mies toteutti toiveet, ja video on sittemmin löytänyt tiensä Youtubeen. Perheellä kestää vähän aikaa tajuta, mistä on kysymys. Mies kertoi Redditissä isoäitinsä luulleen aluksi hänen käyneen vain parturissa, kunnes tajusi mitä muutakin oli tapahtunut.