Konemusiikkitapahtuma Waterland 2014 maaliskuussa Serenassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjoismaiden suurin vesipuistotapahtuma Waterland 2014 valtaa Espoon Serenan 7.- 8. maaliskuuta. Festivaali esittelee runsaan 4.000 hengen yleisölle koti- ja ulkomaisia DJ-tähtiä sekä elektronisen tanssimusiikin viimeisimpiä virtauksia.

Lauantain liput on jo loppuunmyyty, ja suuren kysynnän vuoksi tapahtuma laajenee nyt myös perjantaille. Perjantain pääesiintyjänä nähdään ikoninen DJ-tuottaja Mark Knight. Serenan vesipuistotapahtumia on järjestetty jo kymmenen vuoden ajan, ja niiden suosio on kasvanut vuosi vuodelta.

Waterland 2014 –festivaalin artistikattauksessa on mukana muun muassa maamme suurimpia festivaaleja kiertänyt Orkidea & Friends –konsepti, jossa nähdään päätähtenä brittiläinen Solarstone. Solarstone tunnetaan Pure Trance -tyylin pioneerina ja hän lukeutuu Euroopan suosituimpiin trance-artisteihin.

Lisäksi Orkidea & Friends –lavalla nähdään kotimaiset Super8 & Tab, Suomen hard-soundin isä Proteus, maamme suosituin naispuolinen DJ Milla Lehto ja monista yhteyksistä tunnettu Efo. Tapahtuman muita esiintyjiä ovat Heikki L, Orion, Lovetone, Something Good, Afecto DJ’s, UPI ja Zinar Yaman.