Arsenio Hall romutti uuden Porschensa – tältä auto näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiotähti Arsenio Hall ei ole enää vuosiin näkynyt juuri julkisuudessa, mutta takavuosina hän oli yksi maailman tunnetuimmista televisiosarjojen isännistä. The Arsenio Hall Show nauratti aikoinaan myös Suomessa, mutta sittemmin mies katosi julkisuudesta.

Kuva: TMZ, Splash
Kuva: TMZ, Splash

Nyt Arsenio Hall on jälleen noussut otsikoihin, kun hän onnistui romuttamaan uunituoreen Porsche Cayenne S -citymaasturinsa pari päivää ennen joulua. TMZ-verkkojulkaisun mukaan Hall menetti uuden ajoneuvonsa hallinnan ja sen seurauksena auto ajautui ulos tieltä ja törmäsi ojaan. Nyt TMZ on saanut haltuunsa kuvia kolariautosta.

Kuva: TMZ, Splash
Kuva: TMZ, Splash
Kuva: TMZ, Splash
Kuva: TMZ, Splash