Internetin oksettavin sivusto on tässä – ruokahalu menee välittömästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Internet on oma maailmansa, jonne mahtuu sivustoja ja sisältöjä laidasta laitaan. Näin ollen myös verkkosivustoja on tarjolla jokaiseen makuun. Joskus verkkosivujen tarkoitusperät menevät kuitenkin niin pitkälle, että ne suorastaan kuvottavat käyttäjiä. Ja tietenkin kiinnostavat kovasti muita.

Kuva: RateMyPoo
Kuva: RateMyPoo

Parhaillaan erityisesti Facebookissa leviää linkki Ratemypoo.com -verkkosivustolle, jonka teema vie todennäköisesti ruokahalun valtaosalta sivuston kävijöistä. Samasta syystä emme voi julkaista artikkelin yhteydessä kokonaista kuvaa verkkosivustolta.

Sivuston nimen mukaisesti käyttäjät voivat julkaista siellä omista ulosteistaan ikuistamia valokuvia, joita muut käyttäjät voivat sitten arvostella antamalla niille pisteitä yhdestä kymmeneen. Luonnollisesti mukana on myös parhaiden ja huonoimpien kakkakuvien Top 10 -listaukset. Melko pitkälle menevät myös kuvien mukana julkaistavat tiedot, joissa on lueteltu muun muassa kikkareen pituus ja päiväys.